Knastercross

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Knastercross is een weekend waarin de combinatie van motoren, eigen bouwsels, spectaculaire motorshows, koud bier, live muziek en goed eten centraal staat. Daarnaast zijn er ook nog de kindermotoropstapdagen, springkussen, binnenspeeltuin, stormbaan en nog veel meer die zorgen voor een onvergetelijk feest. En je kunt blijven slapen op de kemping. Kortom: een uitstapje voor de pap, de mam, en de poeten

Ook dit jaar werden de weien rondom Geulle weer omgetoverd tot het knotsgekke ‘Knastercross®’. Dit 3-daags festival voor het hele gezin is een mengelmoes van carnaval, motocross en vooral plezier en gezelligheid. Thema van dit jaar was Hollywood. Welke filmsterren gaan we allemaal spotten? Marilyn Monroe, Elvis, Donald Duck? Niks is te gek. Glitter en glamour mogen niet ontbreken en niets is dit jaar te blingbling! Een geweldig programma, spectaculaire stuntshow, muziek en niet te vergeten de cross in diverse ‘klasses’ staan garant voor 3 dagen vermaak! En niemand minder dan Joey Litjens is ambassadeur van Knastercross®!

Deelnemers, jullie foto’s zijn terug te vinden in de webshop

Voor de hele serie foto’s verwijs ik je graag door naar onze webshop. Wil je in het bezit komen van een van de foto’s kijk in de webshop of neem contact met ons op via de ‘contact’ button op de site.

I.v.m. Copyright worden de foto’s kleine weergegeven dan ze in werkelijkheid zijn

[flagallery gid=26]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments are closed.