ForYouTour

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op zondag 28 april was er de ForYouTour tbv Ronald McDonald Kindervallei op de wielerbaan van Laco Glanerbrook. Het was een prachtige dag en alles zat mee inclusief het mooie weer, aldus organisator Michel van Dijke. De opbrengst was geweldig en zelfs iets meer dan we gehoopt hadden. Het eindbedrag €2.560,70,- werd na afloop samen door Michel en de manager van Glanerbrook Ralph Verbael bekend gemaakt. Aileen Geelen van de Kindervallei vertelde dat met dit bedrag een aantal gezinnen in de Kindervallei kunnen verblijven.
Wielerlegendes waren die dag ook aanwezig. Arie den Hartog gaf het startschot, Michael Boogerd gaf een spinning clinic en Jan Nolten werd geëerd met zijn eigen bocht op de wielerbaan. Deze werd onthuld door Wethouder Ruud Guyt van Sittard- Geleen. De band ‘Decent Meal’ uit Roermond speelde een lekker stukje muziek op de baan en veel mensen kochten loten tbv de Kindervallei. De prijzen van sponsoren werden na afloop uitgereikt.

Een originele juryauto en drie motards begeleidde het peloton dat richting het heuvelland fietste. Bij de Kindervallei in Valkenburg kregen de deelnemers een lunch. Veel mensen stelde Michel de vraag of er volgend jaar weer een ForYouTour komt. “Als het aan Laco Glanerbrook en aan mij ligt komt er zeker een tweede editie”aldus Michel. En dan gaan we ons weer inzetten voor een ander goed doel. Want hoofddoel van de ForYouTour blijft “Fietsen met een Hart” voor jezelf en voor een ander!

 

[flagallery gid=17]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments are closed.